top of page

Projektinė veikla: Architektūrinis-urbanis pleneras

VšĮ Kauno tvirtovės parkas laimėjo Lietuvos Kultūros Tarybos architektūros krypties konkursą su projektu Architektūrinis-urbanistinis pleneras ,,Inovatyvi fortifikacija - Kauno tvirtovės statinių ir teritorijos konversijos Aleksote''.

Šiuo metu projektas vykdomas.

Dalyviai turėjo dvi intensyvias architektūrinio-urbanistinio plenero dienas - birželio 17 d. ir liepos 8 d., kurių metu įgavo istorinių žinių apie Kauno tvirtovės objektus, Inovacijų pramonės parką, tarptautinį pilotinį projektą T-Factor vykdomą būsimo parko teritorijoje bei išsamias ekskursijas supažindinančias su objektais ir visos teritorijos istorija.


Dėkojame dėstytojams už paskaitas, gidams už ekskursijas ir svečiams iš Lietuvos aviacijos muziejaus.

Dalinames akimirkomis iš paskaitų ir paskutinės ekskursijos.


Architektūrinio-urbanistinio plenero dalyvių laukia intensyvus kūrybinis darbas, kurio tarpiniai pristatymai vyks jau liepos 15 d. ir rugsėjo mėnesį. Taip pat planuojamos ir dirbtuvės, kurių metu bus suteikiama restauravimo informacija.

Vis dar turime galimybę prie projekto dalyvių prisijungti kelioms profesionalų grupėms. Susidomėjusius - prašome kreiptis el. paštu: tvirtovesparkas@gmail.com

Sekite naujienas ir projekto vykdymo eigą.

Projektas dalinai finansuojamas Lietuvos Kultūros Tarybos











46 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB susitikimas

Vasario 26 d. - kovo 1 d. vyko Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB pirmasis kontaktinis susitikimas Kroatijoje! Dalinames įspūdžiais iš Kroatijos Šibeniko miesto: Susitikimo metu buvo susipažinta su

bottom of page