top of page

Kazimiero Sigito Straigio paroda "Reinkarnacijos"

Kviečiame stebėti parodos atidarymą online!

Šį trečiadienį, 13val. transliuosime iš Kauno tvirtovės III forto menininko Kazimiero Sigito Straigio aliuminio skulptūrų "Reinkarnacijos" parodos atidarymą.

Autorius pristato ir iš metalo sukurtas skulptūras. Pasitelkęs fantaziją ir stimpanko stilistiką, savo naujiems darbams autorius naudoja įvairius metalinius buities rakandus ar senas metalines detales. Žiūrovui belieka stebėtis, kaip menininko pasaulyje kūriniai gali gimti iš visko, kas pasitaiko po ranka. Tai 74-oji menininko personalinė paroda.

Kazimieras Sigitas Straigis yra Dailininkų sąjungos narys, nuo 1992 m. klubų „Sfinksas“ ir „Meno sparnai“ narys. Aktyviai dalyvauja parodose bei pleneruose Lietuvoje ir užsienyje. Jo darbų yra įsigiję kolekcininkai iš Danijos, Švedijos, Italijos, Vokietijos, Rusijos, JAV. Menininkas pelnė ne vieną Lietuvos ir užsienio apdovanojimą bei padėką.



29 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB susitikimas

Vasario 26 d. - kovo 1 d. vyko Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB pirmasis kontaktinis susitikimas Kroatijoje! Dalinames įspūdžiais iš Kroatijos Šibeniko miesto: Susitikimo metu buvo susipažinta su

bottom of page