top of page

Artėjantis sezono ATIDARYMAS!!!

"Atsargiai džiaugiuosi, jog šis sudėtingas karantino laikotarpis pamažu švelnėja ir jau galime planuoti atviresnę sezono pradžią. Liūdna, jog nepavyko šiais metais surengti gražios tvirtovės sezono atidarymo šventės, kurią planavome su Marso dienomis I-ajame forte. Pasitaręs su Turizmo ir edukacijų skyriumi, patvirtintu jog š.m. gegužės 23d. vyks atvirų durų dienos III ir IV fortuose, kurių metų bus vykdomos nemokamos ekskursijos, taip pat atversime ir patalpų ekspozicijas, tik svarbu laikytis visų rekomendacijų ir paisyti karantino draudimų:

✅Nuo 05.18 leidžiama atnaujinti renginius lauke, kai renginyje dalyvauja ne daugiau nei 30 dalyvių ir užtikrinamas ne mažesnis kaip 10 kv. metrų plotas, tenkantis vienam asmeniui, ir ne mažesnis nei 2 metrų atstumas tarp asmenų.

✅Nuo 05.30 leidžiama atnaujinti renginius vidaus patalpose, kai renginyje dalyvauja ne daugiau nei 30 dalyvių ir užtikrinamas ne mažesnis kaip 10 kv. metrų plotas, tenkantis vienam asmeniui, ir ne mažesnis nei 2 metrų atstumas tarp asmenų.

Tikėkimės, jog situacija šalyje gerės ir turėsime daugiau laisvės džiaugtis gražėjančiais fortais!

✅Detalėsnė programa paaiškės artimiausiomis dienomis. " - skelbia l.e.p Kauno tvirtovės parko direktorius E. Bagdonas


🔴Nepamirškime laikytis ne tik saugių atstumų, dėvėti kaukių, rūpintis savimi, bet taip pat prašome laikytis ir lankymo taisyklių


31 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB susitikimas

Vasario 26 d. - kovo 1 d. vyko Erasmus+ projekto Sustain4Seniors HUB pirmasis kontaktinis susitikimas Kroatijoje! Dalinames įspūdžiais iš Kroatijos Šibeniko miesto: Susitikimo metu buvo susipažinta su

bottom of page